Waarom je bij ons aan de slag wil

Werken bij Agnitio is een beetje zoals thuis komen. Vanaf het moment dat je bij ons binnenstapt tot de dag dat je besluit om weer je eigen weg op te gaan, beland je in een warm nest en krijg je persoonlijke begeleiding van A tot Z.

Bij Agnitio zetten we in op mensen. Je bent niet het zoveelste nummer in onze database maar een individu met een eigen wil en eigen talenten.

Wat mag je bij ons verwachten?

  • Een klein, gezellig en hecht team. Ook al zitten jij en je collega’s op verschillende projecten, wij zorgen ervoor dat je elkaar kent. Elk kwartaal spreken we met zijn allen af, om op de hoogte te blijven van waar onze collega’s mee bezig zijn en om samen na te denken over hoe we van Agnitio een nog fijnere werkplek kunnen maken. Dat combineren we steeds met een funmoment. Daarnaast zien we elkaar geregeld voor een opleiding en delen we tips & tricks (of gewoon leuke verhalen) via ons online platform.

  • Een persoonlijk ontwikkelingsplan dat je klaarstoomt voor jouw nieuwe uitdagingen, steeds op jouw maat en rekening houdend met wat jij wil.

  • Regelmatige babbelmomentjes om te horen hoe het vlot op jouw werkplek.

  • Individuele begeleiding en coaching. Wij bieden je kansen en laten je groeien, op je eigen tempo.

  • Oog voor work life balance: Tijdens de werkuren geven we alles en soms zelfs een tikkeltje meer, maar het leven draait om meer dan alleen werken, daar zijn we ons van bewust. Daarom zullen we steeds zorgen dat het voor jou haalbaar blijft: een werkplek in eigen regio en ruimte om te zorgen dat er voldoende tijd is voor hobbies, familie of vrienden.

Kom bij ons werken

Zin om er samen in te vliegen?

Contacteer ons via +32 495 55 16 94 of hello@agnitio.be