Voor finance met ervaring

Jouw carrière in de hoogste versnelling!

Je hebt al een aantal jaren ervaring in Finance en bent helemaal klaar voor een volgende stap in jouw carrière. Telkens opnieuw uitgedaagd worden en in een nieuwe omgeving terechtkomen, klinkt als muziek in jouw oren. Daarnaast ben je ook enthousiast, ambitieus en leergierig!
Herken jij jezelf in bovenstaand lijstje? Wel, dan is de job als Finance Consultant op jouw lijf geschreven!

General Ledger Accountant of
Financial Analyst, laat maar komen!

Heb je ambitie om jezelf verder te ontwikkelen tot General Ledger Accountant of Financial Analyst? Wij geven jou de nodige begeleiding en coaching. Dit doen we door jou te voorzien van een groeipad op maat. Je vraagt je misschien af wat dit allemaal inhoudt, lees dan snel verder om hier meer over te weten te komen. 

Waarom consulting?

Als consultant kan je van een breed werkveld proeven. Via projecten, op maat van jouw competenties en ambities, begin je aan een ware ontdekkingstocht. Bij ons kan je ervaren wat de arbeidsmarkt te bieden heeft, in diverse sectoren bij verschillende types bedrijven maar steeds met de zekerheid van een vaste job.

Gebeten door Finance? Dan willen wij graag jouw carrière mee vorm geven! Zeker als je onderstaande checklist ook nog eens kan afvinken:

Je wil de tijd nemen om te ontdekken wat jouw sterktes zijn en waar je naartoe wil.

Je wil ervaring opdoen bij verschillende bedrijven in diverse sectoren, van middelgrote ondernemingen tot multinationals.

En vooral: je hebt heel veel goesting om ervoor te gaan!

“Als je me dit twee jaar geleden zou gezegd hebben toen ik startte, toen ik nog heel veel hulp nodig had, zou je dat niet zeggen. Dit is echt mee mogelijk gemaakt door zowel de goede projecten waar Agnitio mij heeft kunnen zetten, als Agnitio zelf.”
Tijl | Finance Consultant

Groeipad binnen Agnitio

Jij bepaalt de bestemming, wij stippelen het traject uit en voorzien de gepaste uitrusting.

Individuele begeleiding en coaching

Bij Agnitio sta je er niet alleen voor. Onze Talent Coaches staan altijd voor jou klaar. Zij staan in voor jouw persoonlijke coaching en opvolging op het project.

Opleidingen

Eager to learn, dat is jouw motto! Wij stellen samen met jou een persoonlijk ontwikkelingsplan op, op maat van jouw interesses en ambities. 

Project

Elk nieuw project betekent nieuwe uitdagingen. Door de grote diversiteit aan projecten kan je enorm veel bijleren op korte tijd. 

Welk type projecten bieden we?

General Ledger Accountant

De ideale General Ledger Accountant heeft een diploma accountancy-fiscaliteit en al minstens een tweetal jaren ervaring. Je hebt immers een serieuze verantwoordelijkheid binnen een bedrijf, je staat in voor de hele boekhouding van A tot Z: maandafsluit, BTW aangiften, aangifte in de vennootschapsbelasting,… Daarnaast rekent het management op jou om hen te voorzien van relevante rapporteringen en licht je deze ook aan hen toe.

Deze functie is een unieke kans om je te verdiepen in alle aspecten die bij boekhouding komen kijken én om analystische taken op jou te nemen. Daarvoor zoeken we iemand met oog voor detail, die communicatief sterk is en een flexibele persoonlijkheid heeft. Klinkt jou op het lijf geschreven? Kom eens kennismaken!

Controller

Bedrijven rekenen op jouw skills om de business processen en kostenstructuur te analyseren en zo een duidelijk beeld te krijgen van de resultaten. In deze uitdagende rol is zorgvuldigheid essentieel, jij bent tenslotte de persoon die de forecasts en budgetten opmaakt en daarvoor is nauwkeurig werk vereist. Daarnaast implementeer je een efficiënte business management reporting (dashboards, KPI’s). Deze cijfers ga jij vertalen naar concrete informatie waarmee de business aan de slag kan. Tot slot doe je financiële analyses voor het management en geef je zelf aanbevelingen, waardoor je als een echte business partner aanzien wordt. Kortom, een job waar heel wat bij komt kijken.

Heb je een bachelor of master behaald in een financiële richting en kan je terugkijken op een 3 à 5 jaar ervaring in accounting/audit/controlling? Heb je daarnaast ook de nodige drive en communicatieve skills om deze uitdagende job tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de professional die wij zoeken!

Financial Analyst

Cijfers saai? Niet voor jou! Niets maakt jou gelukkiger dan je de hele dag verdiepen in data, analyses en getallen.  In de rol van Financial Analyst kan je je naar hartelust uitleven: je assisteert in financiële processen zoals het verwerken van actuals, forecasts en budgetten. Daarnaast analyseer je varianties ten opzichte van budget en licht je deze ook toe. Je hoort het, een analytische ingesteldheid is hier onontbeerlijk, maar dat is niet alles.

We zoeken ook een kritische geest! De business rekent immers op jou om de zaken in vraag te stellen en aanbevelingen te doen voor de optimalisatie van rapporteringen, KPI’s en dashboards. Is jouw enthousiasme gewekt? Top! Laat van je horen!

Een job in 1, 2, 3

Heb jij zin om bij ons aan boord te komen? Ontdek dan hier ons selectieproces!

Eerste babbel via telefoon

We maken graag kennis met jou om te horen waarnaar jij op zoek bent en wat Agnitio te bieden heeft. Is er een match langs beide kanten? Top! We nodigen je graag uit voor een gesprek, face-to-face of via Teams. 

HR-interview

We ontmoeten jou graag om je nóg beter te leren kennen. Wat zijn jouw interesses, passies en competenties? Wat motiveert jou? Ben je enthousiast om bij Agnitio aan de slag te gaan? Super!

Kennismakingsgesprek met jouw Talent Coach

Jouw Talent Coach licht graag toe wat je van hem of haar kan verwachten. Hierna volgt onmiddellijk het contractvoorstel!

Agnitio

Generaal de Wittelaan 9/2
2800 Mechelen

Contactgegevens