Onze diensten

Bij Agnitio begrijpen we dat elke organisatie uniek is en binnen de steeds complexer wordende HR context te maken krijgt met heel wat specifieke uitdagingen.

Om een oplossing te bieden voor die uiteenlopende noden en behoeften, biedt Agnitio een uitgebreid portfolio aan HR diensten. Dit doen we steeds via sterke partnerships, op basis van een jarenlange samenwerking en vertrouwen.

Agnitio Consulting

Project Sourcing betekende in 2018 de start van Agnitio. Op vandaag bestaat ons team uit een 30-tal enthousiaste consultants, die alle dagen het beste van zichzelf geven op projecten bij diverse klanten. Van startups en KMO's tot grote spelers als TUI, C&A en BDO; de diversiteit aan sectoren en bedrijfsgroottes zorgt ervoor dat onze consultants over een brede ervaring beschikken en zich snel en efficiënt kunnen inwerken in zeer uiteenlopende omgevingen.

Van specialisten in payroll, recruitment of andere HR expertisedomeinen, tot generalisten die ingezet kunnen worden als HR Officer of HR Business Partner; ons team is bijzonder divers aan competenties.

Waarom kiezen voor Agnitio Consulting?

Tijdelijke HR ondersteuning

Je bedrijf heeft een tijdelijke nood aan HR ondersteuning ter vervanging van een vaste collega, in afwachting van een aanwerving of om mee de schouders te zetten onder een specifiek project.

Voltijdse inzetbaarheid, optie tot verlenging

Je bent op zoek naar voltijdse ondersteuning voor een periode van minimaal drie maanden. Graag wil je je opties openhouden om de samenwerking op een later moment eventueel nog verder te verlengen. 

Proactiviteit en betrokkenheid

Je wil beroep kunnen doen op iemand die zich snel weet in te werken, zich geëngageerd opstelt en proactief met je meedenkt. Visibiliteit op de werkvloer is key, zodat jouw werknemers steeds een direct aanspreekpunt hebben.

Agnitio Essentials

Bij Agnitio begrijpen we dat elke organisatie uniek is. Om een antwoord te bieden op de zeer specifieke uitdagingen en noden van kleine tot middelgrote ondernemingen, werd Agnitio Essentials opgericht. Agnitio Essentials biedt HR advies en ondersteuning, helemaal op maat van jouw KMO. Op die manier kan jij focussen op wat écht belangrijk is: de groei van jouw onderneming!

Hoe dat er dan precies uitziet? Jij beslist het hoe, het wat en het wanneer. Een halve dag per week een van onze collega's bij jou ter plaatse voor selectiegesprekken met kandidaten? Of toch maar even snel per mail contact opnemen voor advies rond thematische verloven? Wij zijn flexibel en komen met praktische en direct toepasbare oplossingen binnen zowel hard als soft HR. We coachen je leidinggevenden naar succes of begeleiden je van A tot Z. Zoals we al eerder aangaven: de keuze is aan jou!

Waarom kiezen voor Agnitio Essentials?

HR op maat van jouw KMO

Je KMO wordt geconfronteerd met specifieke HR vraagstukken waar je hulp bij kan gebruiken. Of je wil aan de slag om je HR beleid (verder) uit te bouwen, maar weet niet meteen waar te beginnen.

Flexibele formule

Op dit moment heb je (nog) geen nood aan een voltijdse HR Consultant, maar je bent wel op zoek naar een flexibele formule die past bij de huidige grootte van jouw onderneming.

Praktisch en toepasbaar

Je verwacht een sparringpartner die beleid kan vertalen naar mensentaal. Geen vage en complexe termen, maar doelgerichte oplossingen die zullen landen bij je werknemers.

Agnitio Integrations

Digitalisering is uiterst actueel en HR en IT raken hoe langer hoe meer onlosmakelijk met elkaar verbonden. Maar hoe verenig je die twee domeinen, waarbinnen de medewerkers van nature een heel andere taal spreken?

Agnitio Integrations vormt, in samenwerking met de grotere IT dienstverleners, de brug tussen enerzijds de technische IT implementatie van HRIS tools en anderzijds de vertaalslag naar HR beleid. Op die manier willen we inspelen op de steeds groter wordende nood aan een performante, digitale HR omgeving die de employee experience ten goede komt. Temeer binnen de nieuwe realiteit van hybride werken, willen bedrijven meer dan ooit inzetten op engagement, wellbeing en productiviteit. Digitalisering, ook binnen de context van HR, is daarbij niet meer weg te denken. 

Waarom kiezen voor Agnitio Integrations?

Snel veranderende realiteit

Het nieuwe hybride werken is ook binnen jouw onderneming uiterst relevant. Je merkt dat de traditionele manieren van samenwerken, vergaderen en kennis en informatie delen voorgoed tot de voltooid verleden tijd behoren. Dit wordt nog eens extra versterkt door de jongere generaties die je organisatie binnenkomen en compleet nieuwe verwachtingen en noden met zich mee brengen.

De link tussen HR en IT

Op vandaag zie je geen diepgaande samenwerking tussen je HR en IT afdeling. Ze hebben niet de nodige tijd, expertise of interesse om samen aan de slag te gaan voor het uitbouwen van een digitale HR omgeving.

Sparringpartner en bruggenbouwer

Je bent op zoek naar een partner die mensen rond de tafel kan brengen, die functionele HR kennis heeft en op die manier een meerwaarde kan bieden bij de end-to-end implementatie van digitale HR oplossingen. 

Kmo-portefeuille

Agnitio is geregistreerd dienstverlener bij de kmo-portefeuille. Dankzij deze steunmaatregel kan je als kmo financiële steun ontvangen voor opleidingen en advies die de kwaliteit van je onderneming verbeteren. Op die manier wordt jouw investering deels gesubsidieerd door het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen (VLAIO). 

Neem zeker contact met ons op voor meer informatie over de voorwaarden, de aanvraagprocedure of de types advies en opleiding die voor deze subsidie in aanmerking komen. 

Op zoek naar een partner?

Ben je een HR dienstverlener, IT implementator of accountant en op zoek naar de ideale partner om meer toegevoegde waarde bij je klant te leveren? Neem dan zeker even contact op! We bekijken graag hoe we jullie kunnen versterken.

Agnitio

Schaliënhoevedreef 20E
2800 Mechelen

Contact

Kmo-portefeuille

Geregistreerd dienstverlener kmo-portefeuille

Registratienummer opleiding: DV.O249056

Registratienummer advies: DV.A249055