Ik ben een starter

Een kick-start als professional !

Heb je net een bachelor of master diploma behaald in HR en sta je te popelen om jouw opgedane kennis om te zetten in de praktijk? Hou je van afwisseling en wil je graag op korte termijn enorm veel bijleren? We vertellen je graag wat Agnitio jou kan bieden!

Waarom consulting?

De grote troef zijn de groeikansen. Via boeiende projecten, op maat van jouw persoonlijke interesses en ambitie, begin je aan een ware ontdekkingstocht.

Gebeten door HR? Dan willen wij graag jouw carrière een vliegende start geven! 
Neem onderstaande checklist door en ga na of consulting jou op het lijf geschreven is:

Je wil graag de tijd nemen om te ontdekken wat jouw sterktes zijn, wat jou energie geeft en waar je naartoe wil.

Je wil ervaring opdoen bij verschillende bedrijven in diverse sectoren, van middelgrote ondernemingen tot multinationals.

En vooral: je hebt heel veel goesting om ervoor te gaan!

“Tijdens het sollicitatieproces voelde ik meteen een klik. De informele en persoonlijke aanpak spraken mij enorm aan.”
Laura | HR Consultant

Groeipad binnen Agnitio

Jij bepaalt je eigen bestemming, wij voorzien je van de gepaste uitrusting en samen stippelen we jouw persoonlijk traject uit.

Individuele begeleiding en coaching

Bij Agnitio sta je er niet alleen voor, maar kan je steeds terecht bij één van onze Talent Coaches. Zij staan in voor jouw persoonlijke coaching en begeleiding. 

Opleidingen

Eager to learn, dat is jouw motto! Wij stellen samen met jou een persoonlijk ontwikkelingsplan op, op maat van jouw interesses en ambities. 

Project

Elk nieuw project brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Door de grote diversiteit aan projecten zal jouw leercurve op korte termijn pijlsnel omhoog gaan.

Op welk type projecten kan jij starten?

HR Administration Officer

Jij ontfermt je over alles wat met personeelsadministratie te maken heeft: van het opmaken van sociale documenten, arbeidsovereenkomsten en attesten tot het beheren van personeelsdossiers. Registraties in het HR Information System voer jij vlot door zodat alle personeelsgegevens steeds up-to-date zijn. Doorheen de hele Employee Life Cycle sta jij in voor een correcte administratieve opvolging.

Bovendien krijg je daarnaast de kans om mee te werken aan projecten rond onboarding, opleiding, evaluaties en andere HR-gerelateerde topics. 

Recruitment Officer

Als expert in het zoeken én vinden van topkandidaten, fungeer jij als dé Sherlock Holmes van het HR-team. In de rol van Recruitment Officer beheer je het rekruteringsproces van A tot Z en identificeer je de beste kandidaten via de verschillende rekruteringskanalen. Overtuigd van de match? Super! Kandidaat snel voorstellen aan de hiring manager en wie weet kan je binnenkort een loonvoorstel uitwerken en het onboardingstraject mee vorm geven.

Maar daar blijft het niet bij: als ambassadeur van jouw klant neem je deel aan recruitment events, leg je contacten met hogescholen en andere interessante partners en denk je mee na over employer branding. 

Payroll Support Officer

In de rol van Payroll Support Officer ondersteun je het payroll team bij diverse taken inzake loon- en personeelsadministratie. Denk hierbij aan het verwerken van prestaties via het tijdsregistratiesysteem en het nauwkeurig registreren van looncodes in de payroll tool. Daarnaast ben je samen met je collega's het aanspreekpunt voor sociaal juridische vragen van medewerkers rond verloning, extralegale voordelen, vakantie en afwezigheden, … Verder assisteer je ook bij de voorbereiding van de payroll rapportering. 

Als Payroll Support Officer ben je een onmisbare schakel in een vlekkeloze loonverwerking. 

Een job in 1, 2, 3

Heb jij zin om bij ons aan boord te komen? Ontdek dan hier ons selectieproces!

Eerste babbel via telefoon

We maken graag kennis met jou om te horen waarnaar jij op zoek bent en wat Agnitio te bieden heeft. Is er een match langs beide kanten? Top! We nodigen je graag uit voor een gesprek, face-to-face of via Teams. 

HR-interview

We ontmoeten jou graag om je nóg beter te leren kennen. Wat zijn jouw interesses, passies en competenties? Wat motiveert jou? Ben je enthousiast om bij Agnitio aan de slag te gaan? Super!

Kennismakingsgesprek met jouw Talent Coach

Jouw Talent Coach licht graag toe wat je van hem of haar kan verwachten. Hierna volgt onmiddellijk het contractvoorstel!

Agnitio

Schaliënhoevedreef 20E
2800 Mechelen

Contact

Kmo-portefeuille

Geregistreerd dienstverlener kmo-portefeuille

Registratienummer opleiding: DV.O249056

Registratienummer advies: DV.A249055