Ik heb ervaring

Jouw carrière in de hoogste versnelling!

Heb je reeds een aantal jaren ervaring in HR en ben je helemaal klaar voor een volgende stap in jouw loopbaan? Kies je bewust voor variatie en uitdaging?
Ben je bovendien enthousiast, ambitieus en ondernemend? Wel, dan is een job als Consultant écht iets voor jou!

Waarom consulting?

De boeiende projecten bieden jou groeikansen, op maat van jouw persoonlijke interesses en ambitie.

Gebeten door HR? Dan willen wij graag jouw carrière een flinke boost geven! Neem onderstaande checklist door en ga na of consulting jou op het lijf geschreven is:

Je wil graag de tijd nemen om te ontdekken wat jouw sterktes zijn, wat jou energie geeft en waar je naartoe wil.

Je wil ervaring opdoen bij verschillende bedrijven in diverse sectoren, van middelgrote ondernemingen tot multinationals

En vooral: je hebt heel veel goesting om ervoor te gaan!

“Ik heb vooral nieuwe aspecten leren kennen in de payroll."
Tori | HR Consultant

Groeipad binnen Agnitio

Jij bepaalt de bestemming, wij voorzien je van de gepaste uitrusting en samen stippelen we jouw persoonlijk traject uit. 

Individuele begeleiding en coaching

Bij Agnitio sta je er niet alleen voor, maar kan je steeds terecht bij één van onze Talent Coaches. Zij staan in voor jouw persoonlijke coaching en begeleiding.

Opleidingen

Eager to learn, dat is jouw motto! Wij stellen samen met jou een persoonlijk ontwikkelingsplan op, op maat van jouw interesses en ambities. 

Project

Elk nieuw project brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Door de grote diversiteit aan projecten zal jouw leercurve op korte termijn pijlsnel omhoog gaan. 

Op welk type projecten kan jij starten?

Recruitment Specialist

Als expert in het zoeken én vinden van topkandidaten, fungeer jij als dé Sherlock Holmes van het HR-team. In de rol van Recruitment Specialist beheer je het rekruteringsproces van A tot Z en identificeer je de beste kandidaten via de verschillende rekruteringskanalen. Overtuigd van de match? Super! Kandidaat snel voorstellen aan de hiring manager en wie weet kan je binnenkort een loonvoorstel uitwerken en het onboardingstraject mee vorm geven.

Maar daar blijft het niet bij: als ambassadeur van jouw klant neem je deel aan recruitment events, leg je contacten met hogescholen en andere interessante partners en denk je mee na over employer branding.

HR Officer

Als HR Officer neem je verschillende rollen op binnen alle HR domeinen. Door jouw brede kennis ben je een echte toegevoegde waarde voor het HR team. Instaan voor de rekrutering of het onthaal van nieuwe medewerkers? Geen probleem! Zorg dragen voor de rapportering en optimalisatie van de HR-processen? Graag! Medewerkers en leidinggevenden adviseren over sociale wetgeving en HR procedures? Met plezier!

Heb je misschien ook de ambitie om richting HR Business Partner te evolueren? Dat kan allemaal!

HR Business Partner

Als HR Business Partner ben je het aanspreekpunt voor medewerkers bij vragen en treed je op als ‘sparring partner’ voor de leidinggevenden. Je fungeert als spilfiguur tussen de werknemers en de business, waarbij je ieders belangen begrijpt en vertegenwoordigt. Je opgebouwde kennis en expertise zet je in bij de begeleiding van strategische HR projecten. 

Vragen rond personeelsbezetting, interne mobiliteit, employee experience? Jij weet raad! Advies geven rond talent management, opleidingsbehoeften en competentie ontwikkeling? Laat maar komen!  Veranderingstrajecten mee begeleiden? Doen we!

Payroll Officer

Als Payroll Officer sta je in voor de loon- en personeelsadministratie. Medewerkers komen bij jou aankloppen voor al hun vragen rond verloning, afwezigheden, vakantie, tijdskrediet, educatief verlof en dergelijke meer. Jij kent de sociale wetgeving op je duimpje en kan iedereen dan ook gezwind van antwoord voorzien. 

Toch een complexere vraag gekregen? Geen probleem, je gaat vol goede moed de regelgeving uitspitten tot je de gepaste oplossing hebt gevonden. Daarnaast word je ook betrokken bij tal van boeiende HR-projecten.

Een job in 1, 2, 3

Heb jij zin om bij ons aan boord te komen? Ontdek dan hier ons selectieproces!

Eerste babbel via telefoon

We maken graag kennis met jou om te horen waarnaar jij op zoek bent en wat Agnitio te bieden heeft. Is er een match langs beide kanten? Top! We nodigen je graag uit voor een gesprek, face-to-face of via Teams. 

HR-interview

We ontmoeten jou graag om je nóg beter te leren kennen. Wat zijn jouw interesses, passies en competenties? Wat motiveert jou? Ben je enthousiast om bij Agnitio aan de slag te gaan? Super!

Kennismakingsgesprek met jouw Talent Coach

Jouw Talent Coach licht graag toe wat je van hem of haar kan verwachten. Hierna volgt onmiddellijk het contractvoorstel!

Agnitio

Schaliënhoevedreef 20E
2800 Mechelen

Contact

Kmo-portefeuille

Geregistreerd dienstverlener kmo-portefeuille

Registratienummer opleiding: DV.O249056

Registratienummer advies: DV.A249055