Voor pas afgestudeerden

Een kick-start binnen Finance

Je hebt net een bachelor of master in een financiële richting behaald en staat te popelen om jouw kennis om te zetten in de praktijk. Wat jou energie geeft? Cijfers, cijfers en nog eens cijfers. Je houdt ervan om je te verdiepen in de boekhoudkundige wereld. Bovendien ben je enthousiast, ambitieus en leergierig!
Vink je bovenstaande puntjes af? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor de job als Finance Consultant.

Starten als junior en evolueren tot expert!

Bij Agnitio krijg je de kans om te starten als junior en door middel van persoonlijke begeleiding jezelf te ontwikkelen tot expert. Hiervoor voorzien wij onze Finance Consultants van een groeipad op maat. Benieuwd naar wat dit allemaal inhoudt? Lees dan snel verder.

Waarom consulting?

Als consultant kan je van een breed werkveld proeven. Via projecten, op maat van jouw competenties en ambities, begin je aan een ware ontdekkingstocht. Bij ons kan je ervaren wat de arbeidsmarkt te bieden heeft, in diverse sectoren bij verschillende types bedrijven maar steeds met de zekerheid van een vaste job.

Gebeten door Finance? Dan willen wij graag jouw carrière mee vorm geven! Zeker als je onderstaande checklist ook nog eens kan afvinken:

Je wil de tijd nemen om te ontdekken wat jouw sterktes zijn en waar je naartoe wil

Je wil ervaring opdoen bij verschillende bedrijven in diverse sectoren, van middelgrote ondernemingen tot multinationals.

En vooral: je hebt heel veel goesting om ervoor te gaan!

“De teambuildings zijn altijd heel tof en gezellig.”
Tijl | Finance Consultant

Groeipad binnen Agnitio

Jij bepaalt de bestemming, wij stippelen het traject uit en voorzien de gepaste uitrusting.

Individuele begeleiding en coaching

Bij Agnitio sta je er niet alleen voor. Onze Talent Coaches staan altijd voor jou klaar. Zij staan in voor jouw persoonlijke coaching en opvolging op het project.

Opleidingen

Eager to learn, dat is jouw motto! Wij stellen samen met jou een persoonlijk ontwikkelingsplan op, op maat van jouw interesses en ambities. 

Project

Elk nieuw project betekent nieuwe uitdagingen. Door de grote diversiteit aan projecten kan je enorm veel bijleren op korte tijd. 

Welk type projecten bieden we?

Junior Accountant

Junior accountant, de naam zegt het zelf. Je zet je eerste stappen in de boekhouding. Jouw profiel? Je hebt net je diploma accountancy-fiscaliteit op zak of hebt al een eerste ervaring in een soortgelijke job. Maar bovenal heb je een hart voor cijfers, cijfers en nog eens cijfers.

Als junior accountant leer je de kneepjes van het vak: diverse boekhoudkundige verrichtingen met als grootste verantwoordelijkheid het controleren en inboeken van aan- en inkoopfacturen. Dat betekent niet dat je de hele dag met je neus in de boeken zit, want je hebt ook regelmatig contact met leveranciers en klanten. Daarnaast bereid je mee de maandafsluit voor, evenals de BTW-aangifte.

Credit Professional

Ben jij een klantgerichte en diplomatische people person met een gezonde portie overtuigingskracht? Is het antwoord volmondig ja? Als je dan ook nog eens een passie hebt voor talen, lees dan vooral even verder. Als credit professional bied je operationele ondersteuning en advies omtrent het credit en collection process. Wat houdt dat in? Je volgt de openstaande vorderingen op, schriftelijk en telefonisch, en spoort de klanten aan om op tijd te betalen. Je zorgt daarbij dat jouw dossiers steeds up-to-date zijn. In geval van ingebrekestellingen zie je erop toe dat deze tijdig de deur uitgaan. Met jouw oplossingsgerichte aanpak werk je een regeling uit in geval van betaalproblemen en bespreek je deze samen met jouw klanten. Met deze klanten heb je trouwens heel wat contact, want jij bent ook hun aanspreekpunt bij vragen.

Een job in 1, 2, 3

Heb jij zin om bij ons aan boord te komen? Ontdek dan hier ons selectieproces!

Eerste babbel via telefoon

We maken graag kennis met jou om te horen waarnaar jij op zoek bent en wat Agnitio te bieden heeft. Is er een match langs beide kanten? Top! We nodigen je graag uit voor een gesprek, face-to-face of via Teams. 

HR-interview

We ontmoeten jou graag om je nóg beter te leren kennen. Wat zijn jouw interesses, passies en competenties? Wat motiveert jou? Ben je enthousiast om bij Agnitio aan de slag te gaan? Super!

Kennismakingsgesprek met jouw Talent Coach

Jouw Talent Coach licht graag toe wat je van hem of haar kan verwachten. Hierna volgt onmiddellijk het contractvoorstel!

Agnitio

Generaal de Wittelaan 9/2
2800 Mechelen

Contactgegevens