“Bij de keuze van een nieuw project wordt er geluisterd naar wat jij wilt doen."

Terug

"Agnitio overtuigde mij in mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging door hun focus op een persoonlijke aanpak. Na enkele weken in dienst kan ik alleen maar bevestigen dat het niet alleen bij woorden blijft. Consultancy was nieuw voor mij, maar ik kon rekenen op een geweldige begeleiding en opvolging. Vanaf de start werd ik bijgestaan door Luc, Iris en de collega’s. Je voelt onmiddellijk dat je in een klein, maar fijn team terechtkomt.

In de zoektocht naar een (eerste) project wordt er geluisterd naar wat jij wilt doen. Na elk gesprek met een bedrijf kon ik eerlijk mijn feedback geven. De klik was er toch niet, het project is niet wat je dacht,… Er is geen druk om een opdracht te aanvaarden waar je zelf niet achter staat. Ik kreeg de tijd om het project te vinden waarbij ik voelde, dit is het! Hierdoor startte ik met enorm veel goesting aan het project.

Ook na mijn opstart bij de klant blijft het contact nauw door telefoontjes, lunch & learnsessies, teambuildings,... Bij Agnitio heerst er een positieve, informele en professionele sfeer. Het is een hecht team waarbij kennis delen centraal staat zodat iedereen kan groeien. Heel dankbaar voor al het vertrouwen en nog steeds 200% overtuigd van mijn beslissing om bij Agnitio te starten!"

Phaedra

HR Consultant

Agnitio

Schaliënhoevedreef 20E
2800 Mechelen

Contact

Kmo-portefeuille

Geregistreerd dienstverlener kmo-portefeuille

Registratienummer opleiding: DV.O249056

Registratienummer advies: DV.A249055