Voor HR met ervaring

Jouw carrière in de hoogste versnelling!

Je hebt al een aantal jaren ervaring in HR en bent helemaal klaar voor een volgende stap in jouw carrière. Telkens opnieuw uitgedaagd worden en in een nieuwe omgeving terechtkomen, klinkt als muziek in jouw oren. Daarnaast ben je ook enthousiast, ambitieus en leergierig!
Herken jij jezelf in bovenstaand lijstje? Wel, dan is de job als HR Consultant op jouw lijf geschreven!

Specialist of generalist in HR, laat maar komen!

Heb je ambitie om jezelf verder te ontwikkelen tot HR specialist of HR generalist? Wij geven jou de nodige begeleiding en coaching. Dit doen we door jou te voorzien van een groeipad op maat. Je vraagt je misschien af wat dit allemaal inhoudt, lees dan snel verder om hier meer over te weten te komen. 

Waarom consulting?

Als consultant kan je van een breed werkveld proeven. Via projecten, op maat van jouw competenties en ambities, begin je aan een ware ontdekkingstocht. Bij ons kan je ervaren wat de arbeidsmarkt te bieden heeft, in diverse sectoren en bij verschillende types bedrijven. 

Gebeten door HR? Dan willen wij graag jouw carrière mee vorm geven! Zeker als je onderstaande checklist ook nog eens kan afvinken:

Je wil de tijd nemen om te ontdekken wat jouw sterktes zijn en waar je naartoe wil.

Je wil ervaring opdoen bij verschillende bedrijven in diverse sectoren, van middelgrote ondernemingen tot multinationals.

En vooral: je hebt heel veel goesting om ervoor te gaan!

“Ik heb vooral nieuwe aspecten leren kennen in de payroll."
Tori | HR Consultant

Groeipad binnen Agnitio

Jij bepaalt de bestemming, wij stippelen het traject uit en voorzien de gepaste uitrusting.

Individuele begeleiding en coaching

Bij Agnitio sta je er niet alleen voor. Onze Talent Coaches staan altijd voor jou klaar. Zij staan in voor jouw persoonlijke coaching en opvolging op het project.

Opleidingen

Eager to learn, dat is jouw motto! Wij stellen samen met jou een persoonlijk ontwikkelingsplan op, op maat van jouw interesses en ambities. 

Project

Elk nieuw project betekent nieuwe uitdagingen. Door de grote diversiteit aan projecten kan je enorm veel bijleren op korte tijd. 

Welk type projecten bieden we?

Recruitment Specialist

Jij bent in feite de Sherlock Holmes van het HR-team: je bent dé expert in het zoeken én vinden van topkandidaten. Als recruitment specialist beheer je het volledige rekruteringsproces van A tot Z: als een echte speurneus identificeer jij de beste kandidaten via de verschillende rekruteringskanalen. Via telefonische screenings en diepte-interviews leer je jouw kandidaat beter kennen: Wie zijn ze? Wat doen ze? En vooral, wat willen ze? Overtuigd van de match? Super! Kandidaat snel voorstellen aan de hiring manager en wie weet kan je binnenkort een loonvoorstel doen en het onboardingstraject mee verzorgen en uitvoeren.

Maar daar blijft het niet bij: als ambassadeur van jouw klant neem je deel aan recruitment events, leg je contacten met hogescholen en andere interessante partners, denk je mee na over employer branding en ben je steeds op zoek naar nieuwe en originele manieren om de beste kandidaten aan te trekken.

HR Officer

Als HR Officer neem je verschillende rollen op binnen alle HR domeinen. Door jouw brede kennis ben je een echte toegevoegde waarde voor het HR team. Instaan voor de rekrutering of het onthaal van nieuwe medewerkers? Geen probleem! Zorg dragen voor de rapportering en optimalisatie van de HR-processen? Graag! Medewerkers en leidinggevenden adviseren over sociale wetgeving en HR procedures? Met plezier! Heb je misschien ook de ambitie om richting HR Business Partner te evolueren? Dat kan allemaal!

HR Business Partner

Als HR Business Partner ben je het aanspreekpunt voor medewerkers bij vragen en treedt je op als ‘sparring partner’ voor de leidinggevenden.  

Vragen rond personeelsbezetting, interne mobiliteit, employee experience? Jij weet raad! Advies geven rond talent management, opleidingsbehoeften en competentie ontwikkeling? Laat maar komen!  Meewerken aan HR projecten? Graag!  Veranderingstrajecten mee begeleiden? Doen we!

Payroll Officer

Als Payroll Officer sta je in voor de loon- en personeelsadministratie. Jij zorgt ervoor dat de medewerkers elke maand hun welverdiende centjes tijdig ontvangen. Daarvoor werk je vaak nauw samen met een sociaal secretariaat. Medewerkers komen bij jou aankloppen voor al hun vragen rond verloning, afwezigheden, vakantie, tijdskrediet, educatief verlof en dergelijke meer. Jij kent de sociale wetgeving op je duimpje dus je kan hen gezwind van antwoord voorzien.

Toch een moeilijkere vraag gekregen? Geen probleem, je gaat vol goede moed de regelgeving uitspitten tot je de oplossing weet. Resultaat? Medewerker blij, en jij bent weer wat wijzer. En als dat nog niet genoeg uitdaging is, word je ook nog betrokken bij tal van boeiende HR-projecten om de efficiëntie van de payroll processen te verhogen. 

Een job in 1, 2, 3

Heb jij zin om bij ons aan boord te komen? Ontdek dan hier ons selectieproces!

Eerste babbel via telefoon

We maken graag kennis met jou om te horen waarnaar jij op zoek bent en wat Agnitio te bieden heeft. Is er een match langs beide kanten? Top! We nodigen je graag uit voor een gesprek, face-to-face of via Teams. 

HR-interview

We ontmoeten jou graag om je nóg beter te leren kennen. Wat zijn jouw interesses, passies en competenties? Wat motiveert jou? Ben je enthousiast om bij Agnitio aan de slag te gaan? Super!

Kennismakingsgesprek met jouw Talent Coach

Jouw Talent Coach licht graag toe wat je van hem of haar kan verwachten. Hierna volgt onmiddellijk het contractvoorstel!

Agnitio

Generaal de Wittelaan 9/2
2800 Mechelen

Contactgegevens