"Ik had al 6 jaar ervaring binnen rekrutering achter de rug en was volledig klaar om mijn horizon te verbreden. Agnitio heeft mij die kans gegeven."

Terug

"Ik heb het team van Agnitio vervoegd in april 2019. Ik had toen al 6 jaar ervaring binnen rekrutering achter de rug en was volledig klaar om mijn horizon te verbreden. Agnitio heeft mij die kans gegeven. Tot op vandaag heb ik nog geen seconde spijt gehad van mijn keuze. Ik heb al een aantal zeer mooie projecten mogen doen waardoor ik zoveel bijgeleerd heb over het veelzijdige HR-domein en, niet onbelangrijk, over mezelf.

Eén van de zaken die ik gaandeweg over mezelf geleerd heb, is dat ik enorm graag bezig ben met coaching en talent development. Agnitio heeft die interesse snel opgepikt en mij de kans geboden om intern aan de slag te gaan als Talent Coach. In die functie begeleid ik de consultants van mijn regio om elke dag opnieuw het beste van zichzelf te kunnen geven bij de klant. Een enorm dankbare job die ik met heel veel plezier doe!

Wat Agnitio sterk maakt is dat we een hecht team zijn met een persoonlijke touch. Onze consultants kennen elkaar. Onze teambuildings zijn er dan ook altijd “boenk op”.
Ik ben heel dankbaar voor het plekje dat ik bij Agnitio gevonden heb en kijk met veel goesting uit naar alle mooie dingen die wij ongetwijfeld samen nog gaan verwezenlijken.”

Jolien

Talent Coach

Op zoek naar een job als HR Consultant?

We maken graag kennis met jou om te horen waarnaar jij op zoek bent en om je wat meer te vertellen over wat Agnitio te bieden heeft.

Agnitio

Schaliënhoevedreef 20E
2800 Mechelen

Contact

Kmo-portefeuille

Geregistreerd dienstverlener kmo-portefeuille

Registratienummer opleiding: DV.O249056

Registratienummer advies: DV.A249055