“Kort na mijn opstart was er een Afterwork drink bij Agnitio, dit was het ideale moment om de collega's te leren kennen.”

Terug

Kaat

HR Consultant

Kort na het beëindigen van mijn studies ben ik gestart bij Agnitio, in augustus dit jaar. Ik ben dadelijk mogen starten als HR Officer bij Remedus, actief in de medische technologie en dienstverlening. Als HR Officer heb ik een gevarieerd takenpakket, dit is de ideale start om kennis te maken met wat ik zou kunnen bereiken als HR Consultant.

Kort na mijn opstart was er een Afterwork drink bij Agnitio, dit was het ideale moment om de collega's te leren kennen. Het was supergezellig en een goede opportuniteit om te horen waar zij mee bezig zijn op hun project.
De eerste weken waren ontzettend hectisch en alles was spannend. Het fijne was dat ik wist dat ik altijd kon terugvallen op mijn Talent Coach of collega’s bij Agnitio als ik toch met een probleem zat of niet wist hoe ik aan iets moest beginnen.

Omdat ik op mijn eerste project al met zoveel verschillende HR domeinen heb kennisgemaakt, merk ik dat bepaalde zaken mij meer aanspreken en andere minder. Zo kan ik dan samen met mijn Talent Coach bepalen waar ik verder in wil groeien en waar ik naartoe wil. De mogelijkheden lijken soms eindeloos, dus het is fijn om hierin ondersteuning te krijgen.
Ik kijk enorm uit naar de kansen die ik ongetwijfeld nog zal krijgen binnen Agnitio en het verdere traject dat ik zal bewandelen.

Op zoek naar een job als HR Consultant?

We maken graag kennis met jou om te horen waarnaar jij op zoek bent en om je wat meer te vertellen over wat Agnitio te bieden heeft.

Agnitio

Schaliënhoevedreef 20E
2800 Mechelen

Contact

Kmo-portefeuille

Geregistreerd dienstverlener kmo-portefeuille

Registratienummer opleiding: DV.O249056

Registratienummer advies: DV.A249055