"Ik heb bewust gekozen voor een bedrijf met een persoonlijke aanpak. Voor al mijn vragen kan ik steeds terecht bij mijn Talent Coach."

Terug

"Sinds 2 maanden ben ik aan de slag als HR Consultant bij TUI. Binnen TUI maak ik deel uit van het recruitment team en ondersteun ik hen in het gehele rekruteringproces. De vacatures zijn erg afwisselend gaande van HR, tot cabin crew members, safety specialisten en travel consultants. Het is een organisatie in verandering wat de nodige uitdagingen met zich meebrengt.

Dit is tevens mijn eerste werkplek in een large enterprise, zaken die ik leer zijn onder andere onderhandelingen, overzicht krijgen in HR-processen, omgaan met verschillende culturen en werkwijzen,... Daarnaast doe ik ook aan cross border recruitment en de werkwijzen kunnen in NL of UK erg verschillen. De kunst is om goed aan te voelen en inzicht te krijgen in de werkwijzen van de diverse hiring managers.

Mijn ervaring bij Agnitio is zeer positief! Ik heb bewust gekozen voor een bedrijf met een persoonlijke aanpak. Voor al mijn vragen kan ik steeds terecht bij mijn Talent Coach. Maar ik word niet alleen geholpen met mijn vragen, er is ook ruimte voor een belletje om zaken te overlopen en om te kijken hoe ik mij voel op het project. Mijn eerste 2 maanden als consultant zijn zeer positief en ben erg blij met mijn keuze!"

Yara

HR Consultant

Op zoek naar een job als HR Consultant?

We maken graag kennis met jou om te horen waarnaar jij op zoek bent en om je wat meer te vertellen over wat Agnitio te bieden heeft.

Agnitio

Schaliënhoevedreef 20E
2800 Mechelen

Contact

Kmo-portefeuille

Geregistreerd dienstverlener kmo-portefeuille

Registratienummer opleiding: DV.O249056

Registratienummer advies: DV.A249055